Başkan Özlü Genç Satranç Tutkunlarıyla



Başiskele Belediyesi’nin gençlere yönelik birçok hizmet sunduğu Âlâ Mekanda satranç turnuvası düzenlendi. Başkan Özlü turnuva için Başiskeleli genç oyuncularla  bir araya geldi.

Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü genç satranç meraklılarıyla unutulmaz bir gün geçirdi. Başiskeleli gençlerin gözde mekânı olan Âlâ Mekanının düzenlediği satranç turnuvasına katılan Başkan Özlü genç oyuncularla karşılaşarak hem keyifli anlar yaşadı hem de onlara ilham oldu.

Turnuva, hali hazırda Ala Mekan’da gerçekleşen satranç atölyesinde satranç öğrenen 32 öğrenci ile gerçekleşti. Turnuva öncesinde genç oyuncularla sohbet eden Başkan Özlü, satranç hakkında deneyimlerini paylaştı ve strateji konusunda önerilerde bulundu. Başkan Özlü genç oyuncularla karşılaştı. Heyecanlı ve dostane geçen maçlarda Başkan Özlü, satranç tahtasının  karşısında stratejilerini uygulayarak genç oyuncularla  mücadele etti. Oyuncular Özlü’nün samimi tavrından ve oyundaki ustalığından etkilendiklerini dile getirdi.

Turnuva sonunda Başkan Özlü, genç satranç oyuncularını tebrik ederek, ‘’ Santranç gibi strateji ve zeka gerektiren bir oyunun gençlerimiz arasında popüler olmasını görmek beni mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmalarını desteklemek ve onlarla bir araya gelmek bana büyük bir memnuniyet sağlıyor.’’ dedi.

Unutulmaz bir günün sonunda genç satranç oyuncuları, Başkan Özlü’ ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik belediye başkanının gençlerle olan ilişkisini ve toplumla iç içe olma çabasını bir kez daha vurguladı.

 

 

 




FOTOĞRAFLAR

M. Yasin ÖZLÜ' nün Kişisel Web Sitesidir.