Günün İlk Çağrısına Başkan Özlü´den Hızlı Çözüm



Başiskeleli hemşehrileriyle her an her ortamda iletişim halinde olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bugünkü mesaisine alt yapısı tamamen yenilenen çağrı merkezinde başladı.

Başiskele Belediyesi yenilikçi, hızlı ve sürdürülebilir belediyecilik anlayışıyla vatandaşların hizmetlerden ve yapılan güzel işlerden daha süratli faydalanabilmesi için hizmete sunulan Hızlı İşler Merkezi’nin yanı sıra çağrı merkezini çağın gereklerine uygun olarak modernleştiren, teknolojik alt yapısını tamamen yenileyen ve UlakBEL uygulaması ile vatandaşlarla iletişimi daha çok güçlendirdi.

YENİ NESİL HALKLA İLİŞKİLER

“Yeni Nesil Halkla İlişkiler” anlayışıyla yenilen alt yapısı ve alanında uzman ekiple hizmete başlayan Çağrı Merkezi’ni Belediye Başkanı M. Yasin Özlü mesainin ilk saatlerinde ziyaret etti. Belediyeye gelen ilk çağrıyı cevaplandıran Başkan Özlü, Başiskeleli hemşehrisinin talebini birinci ağızdan dinledi ve talebini hızlıca çözüme kavuşturdu. Özlü, daha sonra komşusuyla bir süre habihal etti.

BAŞKAN ÖZLÜ: DAHA ETKİN VE HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ

Başkan Özlü, konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere verdi:

“Çağrı Merkezimizin alt yapısını yenileyerek vatandaşlarımızın taleplerini artık daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Yeni modernizasyonumuzla daha hızlı yanıt verme, daha kısa bekleme süreleri ve daha etkili çözümlerle hemşehrilerimize hizmet vereceğiz. Hayırlı olsun.”




FOTOĞRAFLAR

M. Yasin ÖZLÜ' nün Kişisel Web Sitesidir.