Başkan Özlü: "Biz Kocaman Güzel Bir Aileyiz"



Başiskele Belediyesi bünyesinde görev yapan çalışanlar, aileleriyle birlikte bu hafta sonu keyifli bir piknik organizasyonunda bir araya geldi.

Mavi Yeşil Başiskele'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan Adagöl Mesire Alanı’nda düzenlenen pikniğe yoğun katılım oldu. Mesai arkadaşlarının her zaman yanında ve destekçisi olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de eşi ve çocuklarıyla birlikte pikniğe katılarak çalışma arkadaşları ve aileleriyle kucaklaşarak kocaman güzel bir aile ortamı kurup keyifli ve güzel bir gün geçirdi.

"DAHA GÜZEL VE KALE GİBİ GÜÇLÜ BAŞİSKELE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Piknikte mesai arkadaşlarına ve ailelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan M. Yasin Özlü, şunları söyledi:

"Başiskele’mizde ilk yola çıktığımız o günlerde olduğu gibi bugün de aynı aşkla, heyecanla ve coşkuyla çalışmalarımıza devam ederek hep birlikte güzel işler yaptık. Biz Başiskele'mizde kocaman güzel bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak güçlü bir gönül bağımız var. Birbirimize hem el ele hem de gönül gönüle kenetlendik. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hizmet yolunda, Türkiye Yüzyılı'nda, daha fazla aşk ve heyecanla, halkımızın bize vermiş olduğu yetkiyi kullanarak çalışmalarımızı artırıp hemşehrilerimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz. "Tek taştan duvar olmaz" düşüncesiyle, hep birlikte daha güzel işlerle, daha güzel ve kale gibi güçlü bir Başiskele inşa edeceğimize inanıyorum."

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, konuşmasının ardından piknik alanında tüm masaları gezerek mesai arkadaşlarıyla ve aileleriyle selamlaştı ve davetlerine icabet ettikleri için teşekkürlerini ilettiler.

HEM EĞLENDİLER HEM ÖDÜL KAZANDILAR

Piknik organizasyonunda çocuklar, şişme oyun gruplarında doyasıya eğlendi, düzenlenen yarışmalara katılarak hem gülümsediler hem de çeşit çeşit hediyeler kazandılar.

ÇEKİLİŞ HEYECANI

Bol bol hediyelerin dağıtıldığı organizasyonda çekiliş heyecanı da yaşandı. Sahnede yapılan çekilişte yine başrolde çocuklar vardı. Minik ellerin yaptığı kura çekiminde personellerin onlarcası sürpriz hediyeler kazandılar.

MÜZİK ŞÖLENİ

Çocuklara yönelik etkinlik ile başlayan piknik programında büyükler de müzik şöleniyle eğlendi. Başiskele Belediyesi Müzik Okulları eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu muhteşem bir performans ile katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundular. Türküler ve şarkılarla coşan katılımcılar daha sonra Karadeniz müziğinin esintisine kendilerini kaptırdılar. Kemeçe performansları ile Batuhan İle Oğuzhan da Karadeniz müziği rüzgarları estirdi. Sahne önünde büyük bir halka kuran katılımcılar el ele omuz omuza horon çektiler.

BAŞKAN ÖZLÜ'YE TEŞEKKÜR

Yoğun katılımın olduğu piknikte çeşit çeşit ikramlarda bulunurken dayanışma, birliktelik havasında piknik sona erdi. Personeller ve aileleri Başkan M. Yasin Özlü'ye bu güzel organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.




FOTOĞRAFLAR

M. Yasin ÖZLÜ' nün Kişisel Web Sitesidir.