Başkan Özlü´den Zagreb Büyükelçisi Kıran’a Ziyaret



Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’ı makamında ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana’nın vuslatının 750. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de geçen hafta sonu Sema Ayin-i Şerifi icra edildi. Türkiye’nin Zagreb Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Başkan M. Yasin Özlü de katılım gösterdi.

Dünya Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Zagreb Büyükelçisi Kıran’ı makamında ziyaret eden TDBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, misafirperverlikleri dolayısıyla Büyükelçi Kıran’a teşekkürlerini iletti.

KARİYER ZİRVESİNİN ÖZEL MİSAFİRİ

Başiskele Belediyesi’nin gelenekselleştirmeyi planladığı ve yakın zamanda ikincisini duyuracağı Kariyer Zirvesi’nin de özel konuğu Sayın Kıran’dı. Dış İşleri Bakan Yardımcısı görevini ifa ederken, Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’den gelen

davet üzerine zirveye katılan Kıran Başikele’li gençlerle buluşmuştu. Birbirinden ünlü ve konusunda uzman isimlerin akın ettiği Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ markası altında gerçekleştirdiği Kariyer Zirvesinde, konuk Kıran, gençler tarafından oldukça beğenilmiş ve yoğun ilgi ve sorularla karşılaşmıştı.




FOTOĞRAFLAR

M. Yasin ÖZLÜ' nün Kişisel Web Sitesidir.