Başkan Özlü’den Kaymakam Ada’ya Hayırlı Olsun Ziyareti



Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Kaymakamlığı’na vekaleten atanan Ali Ada’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başiskele Kaymakamlığı’nda emekliliğe ayrılan Necip Çakmak’ın yerine vekalet etmek üzere Ali Ada getirildi.  Kocaeli Valiliği’nde vali yardımcısı olarak görev yapan Ali Ada yeni görevine dün başladı.  Başkan M. Yasin Özlü de Başiskele Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Ali Ada ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan M. Yasin Özlü, misafirperverliklerinden dolayı Ada’ya teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başiskele Kaymakamlığı’na ilerleyen zamanlarda yeni bir atamanın yapılması bekleniyor.

ALİ ADA KİMDİR?

1972 Tarihinde Bursa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimine Bursa’da devam ettikten sonra  İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1995 yılında mezun oldu. Mülki idare mesleğinde yurdun çeşitli yerlerinde Kaymakam olarak çalıştı. Yerköy Kaymakamı iken 08 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atanan Vali Yardımcısı Ali Ada evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.




M. Yasin ÖZLÜ' nün Kişisel Web Sitesidir.