Başkan Özlü: Büyüklerimiz Bizim Baş Tacımız



Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçedeki hasta ve yaşlıları ziyaret etmeye devam ederek büyüklerine moral veriyor ve onların hayır dualarını almayı sürdürüyor.

Kentte genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk herkes ile iletişim bağlarını ve gönül köprülerini kuvvetlendiren Başkan M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşehrileriyle bir arada olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Özlü, ilçede yaşayan hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor.

Başiskele’nin her bir mahallesinde komşularıyla her ortamda ve her fırsatta görüşen, komşularının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan M.Yasin Özlü, hasta ve yaşlı ziyaretleriyle büyüklerinin gönüllerine dokunuyor. AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve meclis üyeleriyle yaptığı ziyaretlerde Başkan M.Yasin Özlü, kentin ulu çınarlarının gölgesinde dinlerken, büyüklerinin sağlık durumları hakkında bilgiler aldı, ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda ekiplerine talimatlar verdi.

BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN YAŞLILARA VEFA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Başiskele’de yaptığı ev ziyaretleriyle komşuluk ilişkilerini kuvvetlendirmenin yanı sıra ilçenin kanaat önderi büyükleriyle yaptığı sohbette ilçenin yönetimine katkı sunan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Özlü hasta ve yaşlı ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, yaşlıların her zaman başlarının tacı, kentin bereket kaynağı olduklarını söyledi.

Özlü, “Başiskele Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak adına büyüklerimizin toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamaları için her türlü tedbiri alıyor, onlar hayattayken kıymetlerini bilmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Allah kendilerine hayırlı ve bereketli ömürler versin. Allah onları başımızdan eksik etmesin.” dedi.




FOTOĞRAFLAR

M. Yasin ÖZLÜ' nün Kişisel Web Sitesidir.